GYMNASTIK

   

    


  

  
  


  
    


   


 
  
Vi er videre!

Gymnastikken i Kundby GF er kommet videre, men der er stadig plads til mange flere friske frivillige til at løfte opgaverne i foreningen.

 
Projektet hed ”Vi ska’ videre”, en dobbelttydig sætning, der dækker over, at pigerne i det  daværende gymnastikudvalg og foreningen begge skulle videre.

Nu er Mette og Christina videre, og gymnastikken i Kundby er på vej videre.


Arbejdet er nedbrudt til 7 hovedområder, hvor du skal melde dig ind på det du har tid og lyst til at føre videre.


De 7 hovedområder (luftballonerne)

Sæsonopstart planlægning
Periode: marts til september
Hvad: Gymnastikkens vigtigste sæson, vintersæsonen, skal planlægges i god tid. Der skal findes hold til sæsonen, og disse skal fordeles på de tildelte tider i hallen. Du er med til at koordinere og planlægge sæsonen.

Sæsonopstart afvikling
Periode: august til marts
Hvad: Lige op til og i løbet af sæsonen er der forskellige opgaver. Der skal holdes øje med holdene. Du får fingrene i "mulden" på holdene, er i kontakt med instruktører og udøvere og er med til at afvikle sæsonen.

Dragter og T-shirts
Periode: oktober til marts
Hvad: For at skabe en flot opvisning skal børnene have ens dragter. Og for at skabe en fælles identitet er det godt med ens T-shirt til de voksne. Du er med til at bestille tøj til holdene og koordinere uddeling af disse.

Juletræsfest
Periode: oktober til januar
Hvad: Traditionen tro afholder Kundby GF en juletræsfest - en tradition med plads til fornyelse. Bliv en del af juletræsfest-teamet og skab en hyggelig dag på børnenes præmisser med julemand, juletræ og juleslik.

Gymnastikopvisning
Periode: november til marts
Hvad: Vintersæsonen afsluttes med gymnastikopvisninger. Sæt dit præg på Kundby GF's gymnastikopvisning, og vær med til at planlægge, koordinere og afvikle en spændende dag med masser af gymnastik.

Forårssæson
Periode: januar til juni
Hvad: Nogle hold har lyst til mere, når vintersæsonen slutter i marts, og de har mulighed for at fortsætte med en forårssæson. Det er også en god tid til at afprøve nye ideer til hold. Du er med til at skabe den lyse forårssæson.

Instruktørpleje
Periode: hele året
Hvad: Uden instruktører ingen hold - og uden hold ingen Kundby GF. Det er vigtigt, at instruktørerne plejes og anerkendes. Det er du blandt andet med til ved at sørge for instruktørgodtgørelse og tilmelding til kurser.

Det er de 7 hovedområder, som vi har nedbrudt udvalgsarbejdet i. Der er også plads til gode ideer og nye arrangementer for udøvere og instruktører - kun jeres fantasi sætter grænserne.

Gymnastikudvalget
Der skal findes min. tre personer, som samler trådene, har det overordnede overblik og kan fortælle bestyrelsen, hvad der sker i gymnastikken. En plads i gymnastikudvalget kan meget vel kombineres med en plads i et af områderne.
 

Baggrundsviden

Men nu tænker du:

Hvem skal videre?

Det nuværende gymnastikudvalg består af Mette på 25 år og Christina på 23 år, som har været en del af udvalget i fem år og den bærende del de sidste par år.
Og nu vil de finde en masse friske personer, som gerne vil give en del af deres tid til frivilligt arbejde i Kundby GF.

Hvorfor skal de videre?
Fordi de er unge og der kommer andre prioriteter i livet.
Mette skal forhåbentlig til Roskilde og studere til sommer, og Christinas arbejde flytter adresse til Roskilde. Og deres tid i Kundby til Kundby GF bliver derfor mindre.

Hvornår skal de videre?
De knokler på med projektet "Vi ska' videre!" frem mod næste aktivitetsmøde i november 2016, hvor de stopper i gymnastikudvalget.

Hvordan skal de videre?
De vil gerne videre med oprejste pander og laver derfor en gave til deres afløsere. 
Gaven består af et årshjul og en detaljeret drejebog med alle gymnastikkens opgaver. 
 
Drejebog og årshjul
Vi har samlet alt arbejdet i Kundby GF Gymnastik i en drejebog, som skal give et godt overblik over opgaverne ifm. at drive gymnastikken i Kundby GF videre.
 
Presse
DGI har lavet en fin artikel om vores projekt, læs mere her 
www.dgi.dk/foreningsledelse/min-landsdelsforening/dgi-midt-og-vestsjaelland/artikler/vi-skal-videre 
  
Nordvestnyt kiggede også forbi til en snak om vores projekt, læs artiklen her http://sn.dk/Holbaek/Gymnastikledere-soeger-afloesere/artikel/554767
   


  


  
           
    
   
Kundby GF | Torslundevej 47 | 4520 Svinninge | Tlf.: 25334561 | formand@kundbygf.dk