NYHEDER
4. maj 2013
   
    

 


 
  
Børneteater forestilling


Nu nærmer tiden sig for sæsonafslutning, og dermed forestillingerne for BASK.

Vi startede op i januar, med ni børn fra 2.-5. klasse, og senere kom der flere til - så vi slutter med 14 glade teaterbørn.

Hver gang vi har mødtes, har vi startet med en navneleg, og "sende håndtryk rundt" på tid. Vi har gennem hele forløbet leget en hel del forskellige lege, bl.a. for at lære hvor vigtigt det er at følge spillereglerne, at vente på tur, være tålmodig, og give plads til hinanden, men også for at få brændt noget krudt af.

Naturligvis har vi lavet en del drama øvelser, dels for at blive bedre til at stille sig op i en forsamling og "gøre" noget, men nogen kigger på, og for at øve sig i at kunne spille en rolle og leve sig ind i den, og at kunne tale højt og tydeligt. Alt dette sammenlagt har været med til at "ryste" gruppen sammen, og til at forberede børnene til at optræde på en scene, foran et publikum.

Børnene har selv haft indflydelse på det stykke vi er endt op med. Vi lavede en brainstorm for at høre, hvad de gerne ville have det skulle handle om, og her var der stor enighed om mobning, der var også ønsker om at det skulle indeholde noget action og lidt kærlighed.

Manuskriptforfatterne gik i tænkeboks og det er blevet til stykket: "4 Forskellige Hverdags Fortællinger".

Kort fortalt, er det 4 små historier, der kunne foregå på en hvilken som helst skole i en hvilken som helst 7.-8. klasse. Alle 4 historier handler om mobning, men mere vil vi ikke afsløre her...

KOM OG SE RESULTATET:
 Tirsdag den 4. juni kl. 18.30 og torsdag den 6. juni kl. 18.30. 
Begge dage vil der være mulighed for at medbringe madkurven til fællesspisning fra kl. 17.00.

Køb billet til forestillingerne her: 
https://www.place2book.com/list/EM2083?locale=da

SE PLAKATEN herunder for mere information

 
  


 
  


 
  


  
 


  
  


 


 

 
  
Tilbage til nyhedsoversigten - klik her
Kundby GF | Torslundevej 47 | 4520 Svinninge | Tlf.: 25334561 | formand@kundbygf.dk