KOR
    


   


 
 


 
  
Fra sang i badet til sang i kor
Kom og syng med os et par timer, hver tirsdag aften og mærk, hvordan sangen og fællesskabet giver dig både glæde og energi. I 2024 prøver vi noget helt nyt: Vi åbner op for at synge andet end gospel. Hovedsagen er at vi har det sjovt og får sunget.
Vi kommer til at arbejde med forskellige sangteknikker.
Én gang om måneden får vi besøg af vores dygtige korleder Christian Asmussen, som vil guide os igennem sangens kunst med både humor, god energi og et glimt i øjet. Det er ikke kun sangmusklerne, der bliver rørt! Vi garanterer, at du også får rørt både kroppen og lattermusklerne. Så kom ud fra badet og find din indre sangfugl frem. Kom og mærk den glæde korsang og fællesskabet giver dig. Vi er sikre på, at du vil blive glad for det!  

Vores kor er for alle og det er vores overbevisning at alle kan synge – også dem, som altid har fået at vide eller tror, at de ikke kan! Hos os er der ingen stemme- eller optagelsesprøve. Vi synger præcis det vi har lyst til og lægger os ikke an på en genre. Hos os er det vigtigste at vi har det godt og sjovt med hinanden. Vi behøver ikke være 100% perfekte – vi er jo et amatørkor.
Vi lægger vægt på det sociale i koret og afholder ud over de almindelige korøvere forskellige arrangementer, som det er helt frivilligt at deltage i. Det kunne for eksempel være fællesspisninger, biografture, diverse kor-workshops og forskellige koncertoplevelser. Kun fantasien sætter grænsen.


Tidspunkt: Tirsdage kl. 19.00-21.00

Periode:  9. januar til 7. maj 2024 (19 gange inkl. Fællesskabsdagen den 17. marts 2024)

Sted: Bygaden 12, 1. sal, Kundby, 4520 Svinninge (ovenpå Stavnskær Elektrik A/S)

Alder: Alle er velkommen.

Korleder: Christian Asmussen og ”Sangvært” (mød op og hør nærmere)

Kontingent: 550 kr.


  
Kundby GF | Skamstrupvej 88 | 4440 Mørkøv | Tlf.: 25334561 | formand@kundbygf.dk