KOR
    


   


 
 


 
  
New Gospel Voices
 

Fra sang i badet til sang i kor
Kom og syng med os et par timer hver tirsdag aften og mærk hvordan sangen og fællesskabet giver dig både glæde og energi. Vores dygtige korleder Christian Asmussen guider os igennem sangens kunst med både humor, god energi og et glimt i øjet. Det er ikke kun sangmusklerne, der bliver rørt! Vi garanterer, at du også får rørt både kroppen og lattermusklerne. At synge er en fysisk handling – fuldstændig som når man dyrker sport. I begge tilfælde frigives en masse velværehormoner, de såkaldte endorfiner. Men den kontakt, man får med sig selv, er mindst lige så væsentlig. Så kom ud fra badet og find din indre sangfugl frem. Kom og mærk den glæde korsang og fællesskabet giver dig. Vi er sikre på, at du vil blive glad for det!  

Vores kor er for alle og det er vores overbevisning at alle kan synge – også dem, som altid har fået at vide eller tror, at de ikke kan! Hos os er der derfor ingen stemme eller optagelsesprøve. Vi synger primært gospel.
Vi lægger vægt på det sociale i koret og afholder ud over de almindelige korøvere forskellige arrangementer, som det er helt frivilligt at deltage i. Det er for eksempel fællesspisninger, biografture (flere af os er medlem af Biografklub Danmark) og forskellige koncertoplevelser.

Tidspunkt: Tirsdag kl. 19.00-21.15

Periode: Fra september-december (Sæson: efterår) og februar-juni (sæson: forår)

Sted: Bygaden 12, 1. sal, Kundby, 4520 Svinninge (ovenpå Stavnskær Elektrik A/S)

Alder: Fra 15 år

Korleder: Christian Asmussen
Kontingent: 800 kr. pr. sæson. Betaling kan evt. deles i to rater.
  
Kundby GF | Torslundevej 47 | 4520 Svinninge | Tlf.: 25334561 | formand@kundbygf.dk