TEATER


 
   

           

  


 
  

Lidt information om teaterafdelingen
 

Kundby har en lang tradition for amatørteater. Teaterafdelingen i sin nuværende form blev stiftet i 1996, hvor vi opførte vores første Børneteaterstykke på Kundby Skole og Revy i Kundby Forsamlingshus.  Vi har til huse på Kundby Friskole - samt Katrinedalskolen, afdeling Svinninge.

Teaterafdelingen består af
- Dramatræning
- Revy
- Forestillinger
- Events og andre kulturelle arrangementer


Dramatræning

Dramatræning i Kundby GF giver dig, træning i personligt og alsidigt udtryk. Du lærer at overskride dine egne grænser og samarbejde under pres. Vi arbejder med krop og stemme, og du ser verden fra et nyt sted. 


Her gennemgår vi mange aspekter af dramalæring, så vi kan blive bedre til at udtrykke os kropsligt og sprogligt ved at udtrykke tanker, følelser og erfaringer.
 
Under dramatræning udvikler man sig helt enormt, da man ofte kommer i situationer, man aldrig havde troet. Ved hjælp af det store sammenhold i gruppen, lærer man at tackle disse situationer på en måde, man måske aldrig havde troet muligt. Efter dramatræning hører vi ofte folk sige sætninger som ”Dét havde jeg ALDRIG troet at jeg kunne gøre.” Det er meget inspirerende.

Hvis du har svært ved at tage ordet i en forsamling – eller har du eksamensskræk – så er dette måske noget for dig.

Det er ikke noget krav, at du også deltager i vores andre aktiviteter.


Revy

Revyen er sammensat af en stor gruppe entusiastiske amatørskuespillere og en dobbelt så stor gruppe, der arbejder ”off-stage” med scenografi, lys, lyd, makeup, syning af kostumer osv.

Tekster til revyen bliver hovedsagligt skrevet af medlemmer af Kundby GF, men udefrakommende forfattere er altid velkommen til at give deres bidrag til gode, aktuelle tekster. Vi forsøger at favne bredt i emnerne, men der forekommer naturligvis lokale islæt.


Amatørteater

Amatørteater er for dig, der gerne vil spille "rigtigt" skuespil. Vi spiller et, endnu ikke valgt, teaterstykke den 5. og 6. april 2019 i Kundby Forsamlingshus.
 

Instruktør
Instruktør for dramatræning, revy og teaterstykke, er Susanne Knudsen

Pris
Aktive, kr. 100,00
Passive støttemedlemmer, kr. 50,00


Vil du være med?

Vi er altid glade for at få nye medlemmer, så hvis du har lyst til at være med i det gode sammenhold, stå på scenen eller bare møde nogen af de aktive , så skal du være mere end velkommen til at kontakte 
Teaterudvalget

Er du dygtig til et musikinstrument, er der også en plads til dig i vores lille sceneorkester.
For at melde dig ind i Kundby GF, skal du blot gå til “Tilmelding” i
menulinen.

Vi glæder os til at se dig i vores midte.

  


  
  
 
  
Kundby GF | Torslundevej 47 | 4520 Svinninge | Tlf.: 25334561 | formand@kundbygf.dk