TEATER


 
   

           

  


 
  

Lidt information om teaterafdelingen
 

Kundby har en lang tradition for amatørteater. Teaterafdelingen i sin nuværende form blev stiftet i 1996, hvor vi opførte vores første Børneteaterstykke på Kundby Skole og Revy i Kundby Forsamlingshus.  Vi har til huse på Kundby Friskole - samt Katrinedalskolen, afdeling Svinninge.

Teaterafdelingen består af
- Dramatræning
- Revy
- Forestillinger
- Events og andre kulturelle arrangementer


Dramatræning

Dramatræning i Kundby GF giver dig, træning i personligt og alsidigt udtryk. Du lærer at overskride dine egne grænser og samarbejde under pres. Vi arbejder med krop og stemme, og du ser verden fra et nyt sted. 


Her gennemgår vi mange aspekter af dramalæring, så vi kan blive bedre til at udtrykke os kropsligt og sprogligt ved at udtrykke tanker, følelser og erfaringer.
 
Under dramatræning udvikler man sig helt enormt, da man ofte kommer i situationer, man aldrig havde troet. Ved hjælp af det store sammenhold i gruppen, lærer man at tackle disse situationer på en måde, man måske aldrig havde troet muligt. Efter dramatræning hører vi ofte folk sige sætninger som ”Dét havde jeg ALDRIG troet at jeg kunne gøre.” Det er meget inspirerende.

Hvis du har svært ved at tage ordet i en forsamling – eller har du eksamensskræk – så er dette måske noget for dig.

Det er ikke noget krav, at du også deltager i vores andre aktiviteter.

Revy
Revy er for dig, der elsker at synge, danse og fjolle på scenen. Eller gerne vil skrive, spille musik, sy eller på anden måde komme til kreativt udtryk.
Vi spiller 4. og 5. november 2022 og starter træningen i midten af august.

Amatørteater
Amatørteater er for dig, der gerne vil spille "rigtigt" skuespil. Vi spiller et, endnu ikke valgt, teaterstykke i foråret 2021 i Kundby Forsamlingshus, såfremt Holbæk Kommunes aktiviteter for Teaterfestival tillader det. Instruktør

Instruktør for dramatræning, revy og teaterstykke, er Susanne Knudsen

Pris
Aktive, kr. 100,00
Passive støttemedlemmer, kr. 50,00


Vil du være med?

Vi er altid glade for at få nye medlemmer, så hvis du har lyst til at være med i det gode sammenhold, stå på scenen eller bare møde nogen af de aktive , så skal du være mere end velkommen til at kontakte 
Teaterudvalget

Er du dygtig til et musikinstrument, er der også en plads til dig i vores lille sceneorkester.
For at melde dig ind i Kundby GF, skal du blot gå til “Tilmelding” i
menulinen.

Vi glæder os til at se dig i vores midte.

 

  


  
  
 
  
Kundby GF | Torslundevej 47 | 4520 Svinninge | Tlf.: 25334561 | formand@kundbygf.dk