GYMNASTIK
   


   


   
Lidt information om gymnastikafdelingen


Gymnastik har været en af grundstenene i Kundby GF helt fra starten i 1929. Det er derfor en fornøjelse, at vi stadig i år kan indbyde til en ny gymnastiksæson.

Se her, hvilke hold vi kan tilbyde i sæsonen 2023-2024.

Vintersæsonen 2023-2024
Sæsonen starter den 11. september 2023 og afsluttes ugen efter Kundby GF's fælles afslutning søndag den 17. marts 2024.

I programmet er alle vore kendte aktiviteter, som spænder over alle alderstrin og forskellige genrer. 

De dygtige og flittige instruktører i Kundby GF - Gymnastik ser frem til, at komme i gang med sæsonen 2023-2024 sammen med DIG.Fællesskabsdag 2024
Søndag den 17. marts 2024 afholder Kundby GF en fælles afslutning for alle aktiviteter. Her viser alle opvisningsholdene, hvad de har lært i sæsonen. Holdene som ikke har tradition for opvisning, vil også deltage på deres "egen måde".
Det bliver en hyggelig dag sammen med de øvrige aktiviteter i foreningen.


Gymnastikudvalget
Gymnastikudvalget er et udvalg under bestyrelsen i Kundby GF.
Deres opgave er at planlægge sæson, hjælpe ved bestilling af dragter, tilmelde instruktører til kursus og andre praktiske ting.
Har du en idé til hvordan gymnastikken i Kundby GF kan blive endnu bedre, er vi meget åbne overfor lige netop dine input. 
Så kontakt en fra gymnastikudvalget, hvis du vil dele din gode idé, eller måske har lyst til at sidde med i gymnastikudvalget.
Ny instruktør eller hjælpeinstruktør i Kundby GF?
Vi har altid brug for nye kræfter, så hvis du går med en instruktør i maven, er du meget velkommen til at kontakte en fra gymnastikudvalget. Så kan det være, at netop du er med på et hold til næste sæson enten som instruktør eller hjælpeinstruktør.

Det kan også bare være, at du har en god idé til et hold, som vi burde overveje at oprette til næste år - kontakt os endelig, hvis du har en god idé.
  


 
 


 
 


 
    
Kundby GF | Torslundevej 47 | 4520 Svinninge | Tlf.: 25334561 | formand@kundbygf.dk