GYMNASTIK
   


   


   


 
  
Lidt information om gymnastikafdelingen


Gymnastik har været en af grundstenene i Kundby GF helt fra starten i 1929. Det er derfor en fornøjelse, at vi stadig i 2021 kan indbyde til en ny gymnastiksæson.
Gymnastikken har udviklet sig i løbet af de sidste 90 år, og vi kan igen i år præsentere nye hold i foreningen.
Se her, hvilke hold vi kan tilbyde i sæsonen 2020-2021.

Vintersæsonen 2020-2021
Sæsonen begynder den 7. september 2020 og afsluttes ugen efter vores gymnastikopvisning i Svinninge Sportscenter søndag den 14. marts 2021.

I programmet er alle vore kendte aktiviteter, som spænder over alle alderstrin og forskellige genrer. 

De dygtige og flittige instruktører i Kundby GF - Gymnastik ser frem til, at komme i gang med sæsonen 2020-2021 sammen med DIG.

Flerholdsrabat
Det er også i denne sæson muligt at opnå flerholdsrabat, hvilket betyder, at der gives halv pris på alle hold ud over det første og dyreste (for samme person!)

Fremgangsmåden:
1) Du tilmelder og betaler for alle hold her på hjemmesiden under "Tilmelding"
2) Herefter sender du en mail til kasserer@kundbygf.dk, hvori du oplyser: Navn, adresse, telefon nr., konto nr. samt alle de hold, som du er tilmeldt og har betalt for.
3) Kundby GF's kasserer refunder din rabat til den konto, som du har opgivet ved registeringen af tilmelding og betaling.

NB! Kundby GF's kasserer holder ikke styr på hvor mange hold hver enkelt tilmelder sig og betaler for, og det er derfor man selv skal kontakte kasseren for at få rabatten!

Gymnastikopvisning 2021
Søndag den 14. marts 2021 afholder Kundby GF lokalopvisning, hvor alle opvisningsholdene viser, hvad de har lært i den forgangene sæson.
Det er  en hyggelig dag i Svinninge Sportscenter med gymnastikken som omdrejningspunkt.

Nye input
Gymnastikudvalget er altid åbne overfor nye ideer og input.
Har du en idé til hvordan gymnastikken i Kundby GF kan blive endnu bedre, er vi meget åbne overfor lige netop dine input. 
Så kontakt en fra gymnastikudvalget, hvis du vil dele din gode idé.
Ny instruktør eller hjælpeinstruktør i Kundby GF?
Vi har altid brug for nye kræfter, så hvis du går med en instruktør i maven, er du meget velkommen til at kontakte en fra gymnastikudvalget. Så kan det være, at netop du er med på et hold til næste sæson enten som instruktør eller hjælpeinstruktør.

Det kan også bare være, at du har en god idé til et hold, som vi burde overveje at oprette til næste år - kontakt os endelig, hvis du har en god idé.
  


 
 


 
 


 
    
Kundby GF | Torslundevej 47 | 4520 Svinninge | Tlf.: 25334561 | formand@kundbygf.dk