GYMNASTIK
   


   


   


 
  
Lidt information om gymnastikafdelingen


Gymnastik har været en af grundstenene i Kundby GF helt fra starten i 1929. Det er derfor en fornøjelse, at vi stadig i år kan indbyde til en ny gymnastiksæson.

Se her, hvilke hold vi kan tilbyde i sæsonen 2021-2022.

Vintersæsonen 2022-2023
Sæsonen starter den 5. september 2022 og afsluttes ugen op til Kundby GF's fælles afslutning søndag den 19. marts 2023.

I programmet er alle vore kendte aktiviteter, som spænder over alle alderstrin og forskellige genrer. 

De dygtige og flittige instruktører i Kundby GF - Gymnastik ser frem til, at komme i gang med sæsonen 2022-2023 sammen med DIG.

Flerholdsrabat
Det er også i denne sæson muligt at opnå flerholdsrabat, hvilket betyder, at der gives halv pris på alle hold ud over det første og dyreste (for samme person!)

Fremgangsmåden:
1) Du tilmelder og betaler for alle hold her på hjemmesiden under "Tilmelding"
2) Herefter sender du en mail til kasserer@kundbygf.dk, hvori du oplyser: Navn, adresse, telefon nr., konto nr. samt alle de hold, som du er tilmeldt og har betalt for.
3) Kundby GF's kasserer refunder din rabat til den konto, som du har opgivet ved registeringen af tilmelding og betaling.

NB! Kundby GF's kasserer holder ikke styr på hvor mange hold hver enkelt tilmelder sig og betaler for, og det er derfor man selv skal kontakte kasseren for at få rabatten!

Gymnastikopvisning 2023
Søndag den 19. marts 2023 afholder Kundby GF en fælles adslutning for alle aktiviteter. Her viser alle opvisningsholdene, hvad de har lært i den forgangene sæson. Ok holdene som ikke har tradition for opvisning, vil også deltage påderes "egen måde".
Det bliver en hyggelig dag sammen med de øvrige aktiviteter i foreningen.

Gymnastikudvalget
Gymnastikudvalget er et udvalg under bestyrelsen i Kundby GF.
Deres opgave er at planlægge sæson, hjælpe ved bestilling af dragter, tilmelde instruktører til kursus og andre praktiske ting.
Har du en idé til hvordan gymnastikken i Kundby GF kan blive endnu bedre, er vi meget åbne overfor lige netop dine input. 
Så kontakt en fra gymnastikudvalget, hvis du vil dele din gode idé, eller måske har lyst til at sidde med i gymnastikudvalget.
Ny instruktør eller hjælpeinstruktør i Kundby GF?
Vi har altid brug for nye kræfter, så hvis du går med en instruktør i maven, er du meget velkommen til at kontakte en fra gymnastikudvalget. Så kan det være, at netop du er med på et hold til næste sæson enten som instruktør eller hjælpeinstruktør.

Det kan også bare være, at du har en god idé til et hold, som vi burde overveje at oprette til næste år - kontakt os endelig, hvis du har en god idé.
  


 
 


 
 


 
    
Kundby GF | Torslundevej 47 | 4520 Svinninge | Tlf.: 25334561 | formand@kundbygf.dk